Menu
Your Cart

اجاره بتونیر (میکسر بتن) 300 لیتری برقی

اجاره بتونیر (میکسر بتن) 350 لیتری برقی
اجاره بتونیر (میکسر بتن) 300 لیتری برقی
  • موجودd: موجود
  • مدل: Mixer300L
  • مکان: سهند ابزار
تماس بگیرید
قیمت بدون مالیات: تماس بگیرید
فنی
دور موتور1400 دور در دقیقه
گارانتیاجاره بتونیر 300 لیتری فاقد گارانتی بوده و مسئولیت دستگاه بر عهده مشتریان عزیز می باشد.
مشخصات الکتروموتور
توانالکتروموتور 3 اسب

نوشتن نظر

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد خوب
تایید امنیتی

توضیحات

توضیحات اجاره بتونیر 350 لیتری برقی

اجاره بتونیر 350 لیتری  که با نام میکسر بتن و یا همزن بتن نیز شناخته می شود  برای مخلوط کردن و تولید بتن یکنواخت در حجم کم به کار می رود. بتونیر با موتور3 اسب و دور موتور 1400 دور بر دقیقه مناسب  مصارف ساختمانی و بتن ریزی های سریع و محدود همچون پیاده رو سازی و تعمیر و باز سازی انواع ساختمان ها استفاده می شود. بتونیر 350 لیتری دارای دو چرخ است و گیربکس آن ساخت اصفهان می باشد. این بتونیر از نوع دنده کمر بوده و به وسیله فرمان 360 درجه به چرخش در می آید.در انتهای همین مطلب توضیحات بیشتر در رابطه با آشنایی با بتونیر آورده شده است. 

میزان اجاره بتونیر 350 لیتری برقی

اجاره بتونیر 350 لیتری  به سه صورت انجام می گیرد تا مشتریان بتوانند متناسب با بازه زمانی مورد نیاز خود از تخفیفات آن بهره مند گردند:

- اجاره بتونیر 350 لیتری به صورت روزانه 300 هزار تومان

- اجاره بتونیر 350 لیتری به صورت هفتگی یک میلیون چهارصد هزار تومان

- اجاره بتونیر 350 لیتری به صورت ماهانه  3 میلیون  تومان

 

حقوق مشتریان عزیز هنگام اجاره بتونیر 350 لیتری برقی

1. تحویل بتونیر 300 لیتری به صورت سلامت و تست شده از سوی مجموعه سهند ابزار. برای تحویل بتونیر 300 لیتری باید تمامی پیچ ها محکم بوده و دنده متصل به دیگ ریگلاژ شده باشد. همچنین باید سیستم برقی دستگاه چک شود.

مجموعه سهندابزار خود را مکلف می داند تا به لحاظ فنی دستگاه های با کیفیت بالا را در اختیار مشتریان خود قرار دهد.

شرایط اجاره بتونیر 350 لیتری برقی

شروط زیر مواردی است که مجموعه سهندابزار برای اجاره بتونیر 350 لیتری برقی در نظر گرفته است :

1. دستگاه پس از واریز هزینه ارسال، به محل پروژه فرستاده می شود.

2. جهت ضمانت دستگاه کارت شناسایی هوشمند از کارفرما (مالک) پروژه دریافت می شود . به جای کارت شناسایی هوشمند، چک ضمانت به مبلغ 15 میلیون تومان در وجه سهندابزار (بدون قید ضمانت) به تاریخ یک هفته بعد از مدت قرارداد نیز پذیرفته می شود.

3. رسید دریافت دستگاه باید توسط شخص صاحب کارت هوشمند (چک)  امضا شود.

4. در ابتدای کار، کرایه ماه اول به صورت کامل دریافت می شود.

5. دستگاه در محل به صورت سالم تحویل داده می شود و به صورت سلامت در پایان کار تحویل گرفته می شود.

6. مسئولیت رعایت نکات ایمنی کار با دستگاه بر عهده شخص کارفرما می باشد.

لازم به ذکر است که هزینه حمل و نقل دستگاه ( کرایه رفت و برگشت ) بر عهده مشتریان عزیز می باشد.

 

میکسر بتن چیست ؟

بتن با کیفیت بتنی است که مواد تشکیل دهنده آن به طور کامل مخلوط شده باشند به نحوی که اگراز یک مخلوط بتن با کیفیت به صورت رندم نمونه برداری شود تمامی نمونه ها دارای وزن، مقدار هوا، سیمان و دانه های سنگی تقریبا یکسانی باشند.تولید چنین مخلوطی  از مصالح تنها توسط میکسر های بتن امکان پذیر است.میکسر های در حجم ها مختلف با مکانیزم های مکانیکی و موتوری متفاوتی وجود دارند.

بتونیر چیست ؟

بتونیر به میکسر های با ظرفیت تولید پایین که امکان جابجایی و انتقال را دارند می گویند. از منظر ساختار مکانیکی بتونیر را به دو نوع کلی محور ثابت (غیر کج شونده) و محور متحرک (کج شونده)  تقسیم می کنند.

- بتونیر با محور ثابت: حرکت دیگ در بتونیر های با محور ثابت به صورت افقی انجام می شود. از یک طرف دیگ مواد وارد شده و یا به اصلاح دیگ تغذیه می شود. بعد از اختلاط مواد ، با چرخش دیگ در جهت عکس مواد از دهانه دیگر دیگ خارج می شوند. 

- بتونیر با محور متحرک: در این نوع عمل تغذیه و تخلیه از یک دهانه صورت می پذیرد به همین دلیل در زمان بارگیری و تخلیه دیگ حر کت می کند  به نحوی که دهانه دیگ برای کاربر قابل دسترس باشد. در بتونیر های کج شونده چون عمل تخلیه با سرعت انجام می شود بتن خاصیت خود را حفظ می کند . لذا در بتن های با عیار پایین تر و یا بتن با مصالح درشت استفاده از بتونیر با محور متحرک گزینه مناسب تری است.بتونیر های با محور متحرک را به دو نوع دنده زیر و دنده کمر تقسیم می کنند. نوع دنده زیر نرم تر کار می کند و صدار کمتری ضمن کار تولید می کند اما بتونیر دنده کمر تعمیر و نگهداری آسان تری داشته و به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه تر است.

اجزای تشکیل دهنده بتونیر دنده کمر چیست؟

- مخزن بارگیری: مخزن بارگیری در بتونیر با نام های جام و یا دیگ نیز شناخته می شود. در ایران جنس دیگ ها از فولاد ضد سایش ساخته نمی شود و عموما از فولاد معمولی نرمه با جوش و یا پرچ ساخته می شود.

- موتور: بتونیر های برقی را الکتروموتور ها به حرکت در می آورند.الکتروموتور با  قدرت 3 اسب و سرعت 1400 دور در دقیقه یکی از گزینه های مطلوب برای بتونیر های 350 لیتری هستند. موتور های با سرعت بیشتر توصیه نمی شود چون علاوه بر اینکه سرعت بیشتر موتور از قدرت آن کم می کند مهار سرعت برای خارج نشدن دیگ از محور خود اهمیت دارد.

- گیربکس:سرعت نهایی چرخش دیگ در بتونیر بین 13 تا 17 دور در دقیقه است .  انتقال نیروی موتور به دیگ، کاهش سرعت و افزایش قدرت موتور بر عهده گیربکس بتونیر است. گیربکس حلزونی VF86 یکی از گزینه های متناسب با الکتروموتور 3 اسب با سرعت 1400 دور در دقیقه است.

- شاسی، پایه های اتکا و چرخ ها : مخزن روی شاسی قرار می گیرد. پایه ها ی اتکا و چرخ ها به  منظور جابجایی دستگاه به کار می رود. به منظور افزایش عمر استراکچر بتونیر باید دستگاه را در حالت خالی جابجا کنیم و نزدیک به محل کار نهایی مستقر کنیم . 

- اهرم کنترل: از اهرم کنترل برای تغییر وضعیت دیگ در حالت بارگیری و تخلیه استفاده می کنیم.

تهیه بتن در بتونیر چه مدت طول می کشد؟

زمان تهیه بتن در بتونیر باید بعد از ریختن تمام مصالح ( به غیر از آب) داخل دیگ اندازه گیری شود.به طور عمومی بعد  از زمان اضافه کردن آب به دیگ بتونیر  20 دور برای مخلوط شدن کامل بتن نیاز است. البته تهیه بتن بر اساس طرح اختلاط بتن متفاوت است و جنبه تجربی هم دارد و به نظر تکنسین کار وابسته است. اما زمان مخلوط شدن بتن در بتونیر های 350 لیتری بیشتر از 1 دقیقه یا 1 دقیقه و 30 ثانیه نمی شود. اگر این زمان را به زمان بارگیری و تخلیه اضافه کنیم نباید بیشتر از 8 الی 10 دقیقه در یک نوبت ساخت بتن شود.

 

رابطه ظرفیت بتونیر و میزان تولید بتن

ظرفیت بتونیرها بر اساس ظرفیت دیگ اعلام می شود . عموما دیگ در میکسر ها طبق ظرفیت های استانداردی از 50 تا 1000 لیتر ساخته می شود. هرچقدر حجم دیگ بیشتر باشد به زمان گردش بیشتری برای تهیه بتن نیاز داریم. اما این زمان از 3 دقیقه تجاوز نمی کند. دیگ تا ظرفیت 350 لیتری را با الکتروموتور های تکفاز و یا  بنزینی به حر کت در می آورند ظرفیت های بالاتر نیاز به الکتروموتور های 3 فاز و یا موتور های بنزینی و دیزلی دارند.

ظرفیت اسمی  بتونیر به مقدار حجم دیگ گفته می شود ولی برای ساخت بتن باید از 70 درصد ظرفیت دیگ استفاده کنیم . به طور مثال در یک بتونیر با ظرفیت  دیگ 350 لیتر ، در حدود 250 لیتر بتن تهیه می شود. پس باید برای تهیه یک متر مکعب بتن ( 100 لیتر بتن) 4 بار از بتونیر استفاده کنیم. 

 

ساخت بتن با عیار 150 و 250

 

عیار بتن چیست؟

عیار بتن به میزان سیمان استفاده شده برای تهیه یک متر مکعب ( یا 1000 لیتر) بتن گفته می شود. مثلا  منظور از بتن با عیار 150 اینست که برای تهیه هر متر مکعب آن  150 کیلوگرم سیمان به کار رفته است.عموما عیار بتن بین 100 تا 400 انتخاب می شود. بتن با عیار 250 در رده بتن های با کیفیت خوب و قیمت به نسبت مناسب  قرار می گیرد. ما در ادامه دستورالعمل ساخت بتن با عیار 250 را با استفاده از بتونیر با ظرفیت دیگ 350 لیتر و ظرفیت بتن سازی 250 لیتر  توضیح داده ایم.

روش ساخت بتن با عیار 250 

در ابتدا یادآور می شویم که تهیه بتن نیاز به دانش و تجربه دارد و توضیحات این روش یک نمونه از صدها دستورالعمل تهیه بتن در حجم  کم می باشد . دانش و تجربه تکنسین کار شرط اصلی در تهیه بتن  می باشد. 

به طور کلی در هر دیگ تهیه بتن 60 درصد و ماسه و 20 درصد سیمان و آب است. مقدار آب باید نصف مقدار سیمان باشد. بر این اساس اگر قرار باشد در10 مرحله 1 متر مکعب بتن با عیار 250  آماده کنیم در هر مرحله به این میزان مصالح نیاز داریم . 

- سیمان: نصف کیسه سیمان معادل 25 کیلوگرم سیمان  که اگر با بیل بنایی با زاویه تقریبی 45 درجه نسبت سطح پر شود 4 بیل پر سیمان خواهیم داشت. (اگر از بیل شهرداری استفاده می کنید هر بیل معادل تقریبا 3 کیلوگرم سیمان می شود و به 8 بیل سیمان احتیاج داریم)

- شن: 14 بیل پر بنایی ( 8 بیل شن بادامی شکسته شسته شده و 6 بیل پر شن نخودی شسته شده)

- ماسه: 10 بیل پر بنایی  (ماسه دوبار شور)

- میزان آب بستگی به نوع عضو ساختمان دارد و به رطوبت  شن و ماسه بستگی دارد اگر سنگ دانه ها تر باشد باید آب کمتری اضافه کنیم. ولی در حالت عمومی میزان آب نصف میزان سیمان به کار رفته است. 

 

روش ساخت بتن با عیار 150 

بتن با عیار 150 درجه کیفی پایین تری دارد ولی به دلیل سرعت عمل تولید و محدودیت اقتصادی بیشتر مورد استقبال قرار می گیرد. به طور مشابه و طبق تعریف برای تهیه  بتن به منظور تهیه 1 متر مکعب و یا 1000 لیتر بتن با عیار 150 به 150 کیلوگرم سیمان نیاز داریم.  1 متر مکعب بتن با عیار 150 و  با بتونیری که ظرفیت تولید بتن آن 250 لیتر است در 5 نوبت تهیه می شود. 
مقدار مصالح در هر نوبت بر حسب کیلوگرم به قرار زیر است:
سیمان: 30 کیلوگرم 
شن: 120 کیلوگرم
ماسه : 40 کیلوگرم
آب : 15 کیلوگرم و یا 15 لیتر 

 

چند نکته کوچک و مهم 

- برای یکنواخت شدن بتن نهایی بهتر است مصالح خشک همزمان در دیگ رخته شود و نهایتا آب به آن اضافه شود.
- دقت داشته باشید بتونیر نباید بیش از 70 درصد ظرفیت دیگ بارگیری شود.
- در اولین نوبت بارگیری  5 درصد بیشتر سیمان، آب و ماسه بیفزایید زیرا در هر مرجله تخلیه دیگ به صورت 100 در صد اتفاق نمی افتد.
- پس از اتمام کار بهتر است دیگ مخلوط کن کاملا شسته شود. خشک شدن مصالح در داخل و بیرون دیگ بر یکنواختی و گردش دیگ اثر گذار است.

روش سرویس و نگهداری بتونیر برقی

کالای مورد نظر شما در حال حاضر ناموجود است لطفا اایمیل خود را وارد نمایید. به محض موجود شدن کالا شما را مطلع خواهیم نمود.
 

نام
ایمیل
تلفن
توضیحات